top of page

Op deze pagina staan de producten die wij verkopen in de Reinkenstraat. Dit zijn producten die naast het vaste assortiment bij ons te vinden zijn. 

Reinkenstraat

hs.jpeg
29c8ad02ba5c1286ad5c498df8924cdf3851e632.webp

Loveli 

Happy Soaps

Happy soaps is een merk dat zich vooral concentreert op het hebben van natuurlijke producten. De producten van Happy Soaps zijn 100% plasticvrij. Één shampoo-bar staat gelijk an drie tot vier shampoo flessen. Happy Soaps werkt met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Deze natuurlijke ingrediënten in de producten zijn veilig voor jou, je familie, de dieren en onze planeet. 

Shampoo bars, conditioner bars, gezichtsreiningers, handen & voeten reinigers, zonnebrandsticks, lippenbalsem, tandpastatabs, citronella bar tegen insecten, schoonmaak producten, deodorant, baby bars, bodylotion bars en allerlei verschillende soorten en maten bakjes om de producten mee op reis te nemen of in de badkamer te leggen.  

De deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie, zuiveringszout en zinkoxide. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets.

Naast de deodorant van Loveli, hebben we nog veel meer van dit assortiment in de winkel. Gezichtsverzorging tot lichaam.

orly-breathable-love-my-nails-swatch.jpeg
550x456.jpeg

Orly

Deze unieke Orly Breathable lakken zijn zuurstofdoorlatend. Voor pedicures een super product of als je last hebt van beschadigde nagels.
De lak is voorzien van een basecoat, kleur, topcoat en treatment met vitamines in één. Deze breathable nagellak bevat geen schadelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten en is dierproefvrij.

Boru Bamboo sokken

Bamboo kom je tegenwoordig op veel plekken tegen, maar wist jij dat er ook kleding en textiel van gemaakt kan worden? Bamboo is erg duurzaam en heeft erg veel voordelen ten opzichte van andere materialen.

Bamboo is een zeer sterke stof die heerlijk zacht aanvoelt. Het draagcomfort is daarom ook heel erg fijn. Doordat Bamboo perfect isoleert voelt de stof warm aan in de winter en geeft het koelte in de zomer. Door deze eigenschappen blijven Bamboo producten langer fris. Bamboo is hypoallergeen omdat er geen chemische stoffen worden gebruikt.

bottom of page